Behandelingen bij Energetische therapie

Choose to shine!

Ben je op zoek naar ondersteuning bij het (her)vinden van balans in je leven? In mijn praktijk gebruik ik energetische technieken om jou te begeleiden bij jouw proces naar bewustwording en groei.

Ons leven hangt aan elkaar van overtuigingen. We zijn er mee opgegroeid en nu realiseren we ons (of nog niet) dat dit is wat ons zo vaak beperkt. Waardoor we niet kunnen groeien, we vastlopen, we niet kunnen zijn wie we zo graag willen zijn. We worden vaak al op jonge leeftijd gestigmatiseerd, terwijl dat vaak niet meer is dan een overtuiging (van een ander) die uiteindelijk zo diep geworteld zit, dat je hem tot waarheid hebt gemaakt. Die overtuigingen leiden er toe dat we boordevol oordelen zitten (veelal over onszelf) én leiden tot zowel fysieke als psychische/emotionele klachten!

Energetische therapie is heilzaam bij zowel psychisch gerelateerde klachten (Bars) als fysieke klachten (Body Process).

.

Je bent van harte welkom om een afspraak te maken!

P.S. wil je liever eerst een intake om te zien of wat ik doe iets voor je is, mail me gerust!

Mijn eerste reactie direct na de energetische behandeling was alsof ik een heerlijke nacht slapen erop had zitten. Zo’n diepe slaap die je eens in de zoveel tijd hebt en waaruit je super uitgerust opstaat. Mooi meegenomen na een behandeling van 1 uur… Ik was natuurlijk nog meer benieuwd wat het verdere effect van de behandeling zou zijn…. Nu 1,5 week later kan ik aangeven dat ik mij nog steeds ‘anders’ voel. Het ‘anders’ voelen begon al op de avond van de behandelingsdag. Waar ik eerst over een aantal dingen in mijn leven de bekende ‘beren op de weg zag’, zie ik nu mogelijkheden en heb ik zin om ze met energie te gaan aanpakken. De vragen / wensen die zich (schijnbaar) in mijn hoofd hadden opgestapeld, wist ik opeens feilloos te omschrijven en ook uit te leggen aan mijn omgeving. Kortom de energie en ruimte in mijn hoofd die de behandeling mij heeft gegeven kan ik zeker bevestigen, en dat na 1 keer! Voor herhaling vatbaar, wanneer het weer nodig mocht zijn.

Maud bedankt!

Nicole
Nadat ik met een burn out thuis kwam te zitten ben ik bij Maud in haar praktijk in Vught terecht gekomen. Met als gedachte: baat het niet dan schaadt het niet. Ik maakte me druk om de verkeerde dingen, onbenullig en onbelangrijk, was heel onrustig en vond het lastig om nee te zeggen en mensen teleur te stellen. Tijdens de behandelingen voelde ik allerlei “dingen” gebeuren in mijn hoofd en lichaam. Soms was ik heel onrustig na een sessie, soms ook compleet ontspannen. Het resultaat van de sessies is dat ik weer relaxter in het leven sta. Heb een positievere kijk op het leven en kan ook meer genieten van de dingen die echt belangrijk zijn. Geef eerder aan als me iets niet bevalt. Het voelt na deze vorm van therapie alsof er wat oude blokkades zijn weggehaald….het voelt lichter.
Daphne
Ik zocht hulp omdat ik vast was gelopen, geblokkeerd, er zat van alles dwars, van het nu en vroeger, maar wist niet zo goed wat. Onverwacht kwam Maud op mijn pad en nodigde me uit om kennis te maken in haar praktijk in Vught met barren. Ik vond het verbijsterend wat ‘barren’ met me deed. Wat een bevrijding daarna. Ik heb nu 2 therapie sessies gehad en heb al heel veel ‘op kunnen ruimen’. Hierdoor voel ik mijn lichaam weer stromen, kan ik verfrist naar mezelf kijken en heb weer veerkracht teruggevonden. De manier van benaderen van Maud is heel prettig en kundig en ik kan er daarom helemaal voor open staan. Hierdoor heb ik er al heel veel uit kunnen halen. Ik hoop en verwacht dat dit nog niet mijn eindpunt is en dat ik nog verder mag groeien in mijn persoonlijke ontwikkeling. Maud, bedankt voor alles!
Inge
Vanuit een interesse om meer te leren over Barren heb ik Maud gevraagd me eens te behandelen. Die eerste behandeling was ik nog erg bezig met vragen stellen, mijn nieuwsgierigheid voeden. Me op dat moment zelf niet heel bewust van wat er fysiek, emotioneel met me gebeurde. Die effecten ervoer ik in de tijd daarna wel. Er is veel losgemaakt, ook veel sh*t; ik werd er erg emotioneel van; besefte me dat ik vast zat. Ik heb Maud hulp gevraagd en ze heeft me nogmaals behandeld. Nu onderging ik… Ik voelde me af en toe fysiek ongemakkelijk en merkte ook aan Maud dat ze -letterlijk- mijn ‘spanning’ moest afblazen. In stilte heb ik de behandeling deze maal ondergaan. Wat Maud me vervolgens teruggaf over mezelf is verbazingwekkend; in mijn geval verdrietig ook. Maud is bijzonder integer en warm, haar woorden zijn op geen enkele manier een bedreiging, wellicht niet leuk om te horen, maar wel te plaatsen. Ik vind het een bijzondere ervaring. Dankjewel lieve Maud
Eva
Volledig onbekend met Bars maar via zeer enthousiaste en betrouwbare bron werd ik nieuwsgierig naar de toevoeging van Bars voor mijn persoonlijke groei en ontwikkeling, voor mijn gemoed. En dus benaderde ik Maud om een afspraak te maken in haar praktijk in Vught.
Inmiddels heb ik 2 behandelingen mogen ervaren en als het aan mij ligt zal het hier niet bij blijven.
Je ontvangst is warm en hartelijk. Je uitleg over de therapie/behandeling is duidelijk en alles omvattend. En hoewel er van alles en nog wat met je gebeurt – lichamelijk en emotioneel – tijdens de behandeling is de behandeling wel ontspannend en rustgevend. Je terugkoppeling is helder en zeer inzichtelijk.
Jij geeft mij inzichten die me letterlijk lichter doen voelen maar die ook licht schijnen op mijn denken, doen en voelen en daarmee meer open in het leven doen staan terwijl de bagage aan kennis die ik over mezelf krijg meer inhoud heeft zonder een belasting te zijn!
Dank je wel voor wat je mij al hebt gebracht en wat je me nog brengen zal.
Een aanrader voor een ieder die emotioneel, intuïtief en lichamelijk een betere kwaliteit van leven nastreeft.
Simone
Meer verhalen over ervaringen van en met cliënten kun je lezen op mijn blog.
Blog