De Bars sessie

Hoe lang duurt een Bars sessie?
Het nalopen van de Bars duurt in de regel een uur. De totale duur van een afspraak neemt echter zo’n 1½ tot 2 uur in beslag in verband met voor- en nabespreking en terugkoppeling van wat ik heb ervaren/gevoeld (met eventuele tips).

Na een sessie:
Na een sessie kan het zijn dat je lichaam behoefte heeft aan bepaald voeding(sstoffen). Dit is niet ongebruikelijk en het is wenselijk om hier dan ook aan toe te geven!

Mijn eigen ervaring:
‘In het slechtste geval heb je het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad, in het beste geval verandert je hele leven’. Dit is één van de zinnen uit de officiële Bars beschrijving. De eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik, na mijn allereerste Bars sessie, niks merkte… Het was inderdaad een uur heerlijk ontspannen en wegzakken naar het randje van bewustzijn, maar in tegenstelling tot wat ik hoopte, veranderde er helemaal niks. Toch ging ik de cursus doen (vraag me niet waarom na mijn ervaring, maar blijkbaar moest ik dat doen). Tijdens de cursus ontvang je zelf een aantal keren een behandeling en de dagen daaropvolgend vroeg ik mezelf meermalen af wat er in hemelsnaam gebeurd was? Ik voelde me goed. Nee, ik voelde me top! Ik had energie en liep dansend door het huis. Ik betrapte me er op dat ik ‘huppelend’ de trap afging en uit volle borst met de radio meezong. Het voelde alsof mijn hoofd opgeruimd was! Hoe kon het nog beter worden dan dat?
Ik laat het je graag zelf ervaren!