Contact & Over mij

Mijn naam is Maud Loonen (’72) en de bijzonder trotse moeder van 2 prachtige jongens. Na een, soms zware, tocht met veel ups en downs, ben ik op een punt in mijn leven beland waarin ik oprecht kan zeggen dat ik mijn plek gevonden heb!

Een persoonlijke ontdekkingstocht langs, vaak, hobbelige (om)wegen leidde me uiteindelijk richting het energetisch werk dat ik doe en de rol als Kindertolk die ik vervul. Liefdevolle, respectvolle en heldere methodes waardoor ik nog dagelijks groei en leer (niet in de laatste plaats ook door wat mijn kinderen mij spiegelen).
De opleidingen, cursussen en workshops die ik de afgelopen jaren gevolgd heb op energetisch vlak en de opleiding tot Kindertolk, hebben mij gebracht tot wie ik werkelijk ben. En met de tools die tot mijn beschikking staan hoop ik van harte van betekenis te kunnen zijn voor anderen, die eveneens op zoek zijn naar inzichten, groei en verbetering van levenskwaliteit.

Vertel het me

Mocht je me iets willen zeggen, vertellen of reageren op wat ik doe of wat je op mijn site ziet, mail me gerust: maud@lefindepraktijk.nl
Je kunt ook het contactformulier versturen en ik neem spoedig contact met je op.

Adres

LEF in de Praktijk
Michiel de Ruyterweg 143
5262 XM Vught

Afspraak maken

Maud Loonen
T. 06 – 29 28 29 20
maud@lefindepraktijk.nl