BODY PROCESS

Pijn is een emotie die is vastgezet in het lichaam. 

In een notendop:
Energie verschuiven in het lichaam zodat het kan veranderen, transformeren en herstellen.

Wat is een Body Proces?
Bij een Body Proces wordt energie naar een blokkade in het lichaam geleid, om het van trauma en/of beperkingen te ontdoen.

Hoe werkt het?
Door middel van aanraking met mijn handen richt ik me met bepaalde energieprocessen (welke op dat moment voor het lichaam nodig zijn) op opgehoopte cellen in het lichaam en laat deze veranderen, verschuiven, terugdraaien, toenemen of afnemen. Altijd gaat dit gepaard met non-verbale clearingsprocessen.

Effect kan direct merkbaar zijn, maar -veelal- bij klachten die al langer bestaan, kan resultaat ‘pas’ 2 tot 4 weken later merkbaar zijn. De reden hiervoor is dat het lichaam zichzelf continu vernieuwd. Het herstructureren van cellen beslaat 2 tot 4 weken, de tijd die het lichaam nodig heeft om te transformeren.

Bij deze behandeling lig je, gekleed, op een massagetafel.

Wanneer?
Bij acute, langdurige, onverklaarbare of chronische pijn of ongemak.

Hoe vaak?
Bij acute klachten kan een eenmalige behandeling voldoende zijn. Bij chronische of langdurige klachten is herhaling wenselijk.

Tarief
Voor een body proces geldt hetzelfde tarief als voor een Bars sessie.
Zie hiervoor: Tarief van een Bars sessie

* In tegenstelling tot de Bars, kan bij een Body Proces niet worden aangegeven hoe lang een behandeling duurt. Het lichaam geeft namelijk zelf aan hoeveel het op dat moment aan kan. In totaal zal de afspraak des ondanks echter (uit ervaring gesproken) minimaal een uur tot anderhalf in beslag nemen.